Σύνδεση / Εγγραφή

Έκδοση του 3ου τεύχους περιοδικού PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Νοέμβριος 2014 12:54

10342570 787156131322631 1940803312 nΕκδόθηκε το 3ο τεύχος του περιοδικού του συλλόγου μας με τίτλο: "ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ...των Σαρακατσαναίων φοιτητών". Έχουμε την χαρά, την τιμή και την ευλογία το 3ο τεύχος του περιοδικού μας να προλογίζει ο Μακαριώτατος Αρχιεπισκοπος Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Το παρόν τεύχος , όπως και τα προηγούμενα δύο, αποτελείται από δύο θεματικές ενότητες. Η μία ενότητα αποτελείται από τα άρθρα προσωπικοτήτων και κυρίως μελών του συλλόγου μας, ενώ την άλλη ενότητα συνιστά η δράση του συλλόγου μας κατά τον παρελθόντα χρόνο. Η ενασχόληση των Σαρακατσάνων φοιτητών με τη συστηματική μελέτη της παράδοσής δίδει κουράγιο και ελπίδα σε όλους, να αντιμετωπίσουμε τους σύγχρονους καιρούς. Ελπίζουμε η ανάγνωση να είναι ένα ευχάριστο ταξίδι στην λαογραφία και στην παράδοσή μας, που θα δώσει την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν και στους τρανύτερους να θυμηθούν… Το περιοδικό μπορείτε να προμηθευτείτε σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου μας, αλλά και από τα μέλη του Δ.Σ. (τηλ. 6936158116). Επίσης, μπορεί να σας αποσταλλεί με κούριερ με έξοδα αποστολής 5€. Τιμή τεύχους: 5 ευρώ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 14 Νοέμβριος 2014 13:01
Διαβάστηκε: 1234 φορές

Ραδιοφωνικές Εκπομπές

"ΛΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ" ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 102,3 FM ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 20:00 - 22:00